Uke 29, 218

Ukens bilde, uke 29-2018

Foto: Arnfinn Johansen
Fotografering av løver er ofte forbundet med ”blod og gørr”! Selvsagt blir det jakt- og spisebilder på meg også, men jeg fokuserer også på mer harmoniske situasjoner. Og jeg liker å bruke lang tid ved motivet. Disse unge hannløvene fotograferte jeg mens de lekte bekymringsløst, og med det lave standpunktet fikk jeg også inkludert himmelen og kveldslyset. Bildet er tatt i Maasai Mara i Kenya rett etter solnedgang.
Arnfinn Johansen

Arnfinn Johansen

Arnfinn Johansen (født 1965) er fra Røyken, men er bosatt på Lillehammer siden 1988. Han er økonomisjef og styreleder i IT-konsulentselskapet Styrmand AS, og har naturfotografering som bigeskjeftigelse og lidenskap.

Arnfinn har et variert nedslagsfelt med fokus på dyr og fugler over hele verden, hvor nærhet, ettertanke og miljø er sentrale elementer i bildene.

Arnfinn er premiert i flere internasjonale fotokonkurranser, herunder Por el Planeta, Sony World Photography Awards, GDT, Asferico, Glanzlichter, Oasis, Nature´s Best, Global Arctic Awards, NNPC m.fl.

I 2017 etablerte Arnfinn Oltepesi Tented Safari Camp som er en eco safari camp i Maasai Mara i Kenya tilpasset for profesjonelle naturfotografer og fotoentusiaster, bl.a. med spesialtilpasset Landcruiser for lavt fotografisk standpunkt. Arnfinn er også guide for Zoom Fotoresor AB. Hans bilder er representert ved NTB Scanpix.

Leave A Comment