Lars Haukanes Krempig

Lars Haukanes Krempig
Lars Haukanes Krempig
  • Jakten på fjellrypa
  • Fri – friår, friluftsliv, friluftsbarn
  • Villmarksbarna på eventyr

Øytun
9518 Alta

Tlf: +47 907 37 493
Epost: krempig@alta.online.no

Lars Haukanes Krempig (f 1969) er oppvokst i fjellbygda Kyte på Voss. Det var her den lidenskaplige interessen og lidenskapen for friluftsliv, natur og fotografering starta.

Sammen med kone og fire barn er jeg godt etablert i Alta – lengst nord i landet. Natur og friluftsliv er altoppslukende interesser. I tillegg til å jobbe som naturfotograf jobber jeg også som lærer i friluftsliv ved Øytun folkehøgskole. I løpet av året blir det mange døgn ute i naturen der kamera alltid er med. Jeg liker meg ekstra godt i nordområdene og trives når kulda biter i kinnene.

Jeg brenner for det enkle friluftslivet og trives ekstra godt med børse eller fiskestang i hånda. Jeg ser store fotografiske utfordringer i å ta bilde av natur. Stemninger, landskap, dyr og fugler – alle motiver fanger min interesse. Ikke minst ser jeg store utfordringer i å ta bilder av det jeg selv liker å drive på med ute i den frie natur – friluftsliv, jakt og fiske. Naturlig nok preger dette mitt bildearkiv.

FacebookInstagram