Norsk NaturFotofestival 2018

For 5. gang arrangeres Norsk Naturfotofestival i Ski, Akershus. Programkomiteen har igjen satt sammen et variert program med verdenskjente fotografer, utstillinger, fotosprint og landets største naturfotomesse. Festivalgeneral Jan Magnus Reneflot lover 3 dager med fotoglede, inspirasjon og kreativ utfoldelse. Du vil få se grotteekspedisjoner, lavasjøer, høre arktiske historier, nærproduserte bilder, lyden av stillhet, musikk til bilder, kreativ bildebehandling og bildevurdering. 

Dette er ikke hverdagskost i Norge. En av National Geographics store profiler besøker Norsk Naturfotofestival i mars 2018! Carsten Peter er fotografen som tøyer det litt lenger. Det blir vulkaner, grotter, storm chasing og mer til. Du har kanskje ikke merket deg navnet, men bildene har du garantert sett (han har mottatt både World Press award og Emmy award). Med en ekstremsportutøvers mentalitet og en mesterfotografs kunnskap blir det unike resultater.

Se video om Carsten Peter og hans univers:

http://proof.nationalgeographic.com/…/carsten-peter-on-the…/

I alt rommer helgen over 20 foredrag i alle sjangere. Du kan glede deg over kjente navn, og oppdage nye du ikke var klar over. Flere av medlemmene i Norske Naturfotografer/NN deltar. For eksempel Ivar Bjørdalsbakke som gir deg litt å tenke på med sin sterke og personlige tilnærming til naturfotografiet. Dag Røttereng ser tilbake på 40 år i bransjen. Magnus Reneflot vil gi deg en opplevelse i lyd og bilder du kommer til å huske.

Og ikke minst – Erlend og Orsolya Haarberg som også er NatGeo fotografer. Gjennom de siste fire årene, har paret Haarberg tilbrakt mer enn seks måneder i telt i Laponias villmark. Resultatet er boken Laponia, storslagen stillhet som danner bakteppet for foredraget som blir vist på Norsk Naturfotofestival.

 

Se hele programmet og kjøp billetter her: http://www.nnff.no/