Roger Strandli Brendehagen

Roger Strandli Brendehagen
Roger Strandli BrendehagenSekretær i NN

Børsungsætervegen 98
2584 Dalholen

Tlf: +47 48 40 18 18
Epost: roger@brendhagen.no
Hjemmeside: brendhagen.com

Roger Brendhagen er født i 1968 i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Bor nå i Dalholen på Hjerkinn på Dovrefjell, men med side 250 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass. Han er tilknyttet Nikon som fotograf – og er Nikon Ambassadør.

Roger har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste 15 årene – med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord.

Roger holder en rekke kurs og workshops innen makro- og naturfotografering, og har faste foto-workshop i Mongolia, Sri Lanka, Kenya og rundt om i Norden.
Han hadde nærmere 6 000 deltagere på sine fotokurs i 2015. Han er også aktiv på foredragsfronten – og holder mellom 80 og 100 foredrag i året.

Når Roger ikke er ute og reiser er han ofte å finne på Dovrefjell. Her holder han på med et bokprosjekt om moskusfe og fjellrev. Der det fleste rygger unna – går han tett på og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger. Selv sier han at han får den samme gleden av å fotografere en dompap i Snåsa – som å møte en emu i Australia.

Roger sitter i juryen til flere store fotokonkurranser, men deltar også i noen selv.

FacebookInstagram