Uke 23, 2018

Ukens bilde, uke 23-2018

Plutselig er det sommer, sol og alt for varmt til å være under åpen himmel der alle stråler med sol treffer meg hvor enn jeg går. Jeg må bort fra den intense varmen, og blikket går mot skogen …

Skogen er fylt med våryr fuglesang, og også jeg lokkes inn dit, der skyggene rår og lyset filtreres blant nytt grønt liv. Gress, bregner og planter strekker seg mot sola, og strålene finner veien til oss, det grønne nye livet og meg. Noen ganger må man følge fuglene for å se at verden stråler i skyggen.

Ingebjørg Fyrileiv Guldvik

Ingebjørg er NN´s andre kvinnelige medlem, født i 1988. Ingebjørg kommer fra Salsnes i Nord-Trøndelag hvor hun har vokst opp med havet, skogen og fjellene. Dette har gitt henne et nært og sterkt forhold til naturen. Som naturfotograf er det de nære landskap som fascinerer mest, og hun er glad i å formidle de små detaljene i naturen som mange glemmer å legge merke til. Lys og farger er et viktige og bærende element i hennes lidenskap. Ingebjørg er utdannet med bachelor i visuell kommunikasjon.Hennes bilder er publisert i blant annet svenske Camera Natura, svenske FOTO, tyske GDT forum Naturfotografie, Friluftsliv, Jakt&Fiske, Naturfotografen, Natur&Foto og i alle de skandinaviske utgavene av National Geographic.Ingebjørg har også holdt foredrag på nordens største naturfotofestivaler; Vårgårda og Norsk Naturfotofestival, samt på Dansk fotofestival og under Naturfotodagen i Sverige.

Tlf. 476 17 167Profil på NN´s sider

Click edit button to change this text.

Ukens bilde 2018