Uke 47, 2018

Ukens bilde, uke 47-2018

Høsten er så fargerik, så intens og så uendelig vakker. -Vil mange si. Men den fargerike høsten er ikke uendelig, den er endelig. For når fargene avtar, er det det brune landskapet som ligger igjen. Nakent og dødt.

Jeg synes ikke at brunt har fått den oppmerksomheten som fargen fortjener. Den bli kanskje litt blass om man sammenligner med gult eller rødt, men likevel. Det er urettferdig. For det er så mye fint å se som er brunt. Bare se her.

Brunt er uendelig. -Og vakkert.

Ingebjørg Fyrileiv Guldvik

Ingebjørg er  født i 1988 og kommer fra Salsnes i Nord-Trøndelag hvor hun har vokst opp med havet, skogen og fjellene. Dette har gitt henne et nært og sterkt forhold til naturen. Som naturfotograf er det de nære landskap som fascinerer mest, og hun er glad i å formidle de små detaljene i naturen som mange glemmer å legge merke til. Lys og farger er et viktige og bærende element i hennes lidenskap. Ingebjørg er utdannet med bachelor i visuell kommunikasjon.Hennes bilder er publisert i blant annet svenske Camera Natura, svenske FOTO, tyske GDT forum Naturfotografie, Friluftsliv, Jakt&Fiske, Naturfotografen, Natur&Foto og i alle de skandinaviske utgavene av National Geographic.Ingebjørg har også holdt foredrag på nordens største naturfotofestivaler; Vårgårda og Norsk Naturfotofestival, samt på Dansk fotofestival og under Naturfotodagen i Sverige.

Profil på NN sine sider

Click edit button to change this text.

Ukens bilde 2018