Uke 28, 2018

Ukens bilde, uke 28-2018

Geiteramsen er en fargerik blomst som forskjønner mange ellers stygge grøftekanter og hogstflater. Her er den fotografert i grøften til en gangsti langs Glomma. Når jeg fotograferer liker jeg å finne vinkler og utsnitt som gjør at vi legger merke til det vi ellers overser og ser det vakre der vi ikke tror det finnes.
Pål Brenne

Pål Brenne

Jeg driver et enkeltmannsforetak for fotografisk virksomhet, Brenne Foto og Foredrag. Jeg selger bilder gjennom bildebyrået scanpix ( www.scanpix.dk)  og  innrammede bilder  eller oppdragsbilder ved kontakt på email/telefon. Mitt bildearkiv består av mange tusen bilder,  hvorav noe kan sees ved å klikke på menyen til høyre.  Jeg tilbyr også lysbildeforedrag og mulitmedishow av høy kvalitet og holder kurs i digital fotografering og bildebehandling. Jeg er forøvrig redaktør i magasinet ”Naturfotografen” som utgis 4 ganger i året og går til medlemmer av BioFoto i Norge og Sverige( www.biofoto.no)

 

Leave A Comment