Uke 6, 2018

Ukens bilde, uke 6-2018

Det er bestandig noe spesielt med den aller første snøen som faller om høsten. Jeg kan fortsatt kjenne igjen gleden jeg følte som barn da verden ble farget hvit, og iveren spredte seg i kroppen. Ut og lek! Var fokuset da. Nå er det «ut og fotografer!». Men det er mye det samme.
Her var årets første møte med snøen gjort unna dagen før, og litt av iveren hadde lagt seg. Nå kunne jeg bruke tid på å la inntrykket sige inn, og roen la seg i takt med blåtimen som seg over landskapet.
Ingebjørg Fyrileiv Guldvik

Ingebjørg er født i 1988. Ingebjørg kommer fra Salsnes i Nord-Trøndelag hvor hun har vokst opp med havet, skogen og fjellene. Dette har gitt henne et nært og sterkt forhold til naturen. Som naturfotograf er det de nære landskap som fascinerer mest, og hun er glad i å formidle de små detaljene i naturen som mange glemmer å legge merke til. Lys og farger er et viktige og bærende element i hennes lidenskap. Ingebjørg er utdannet med bachelor i visuell kommunikasjon.

Hennes bilder er publisert i blant annet svenske Camera Natura, svenske FOTO, tyske GDT forum Naturfotografie, Friluftsliv, Jakt&Fiske, Naturfotografen, Natur&Foto og i alle de skandinaviske utgavene av National Geographic. Ingebjørg har også holdt foredrag på nordens største naturfotofestivaler; Vårgårda og Norsk Naturfotofestival, samt på Dansk fotofestival og under Naturfotodagen i Sverige.

Tlf. 476 17 167
Profil på NN´s sider

Click edit button to change this text.

Ukens bilde 2018