Uke 25, 2018

Ukens bilde, uke 25-2018

Idylliske Dyna Fyr ligger nesten helt innerst i Oslofjorden, bare et steinkast fra Bygdøy. På dagtid passere båtene tett og både Color Line og Stena Line damper forbi med bare noen meters klaring. Men på natta er det en helt annen verden, da ligger fjorden nærmest helt øde. Akkurat som denne sommernatta hvor jeg helt uforstyrret padlet rundt på stille hav uten annet selskap enn fullmånen og måkene i timene før soloppgang.
Henrik Strømstad

Henrik Strømstad (Født 1970), er bosatt i Fetsund øst for Oslo.

Henrik har fotografert fra slutten av 1980 tallet, og har levert en rekke artikler og bilder til Nordiske magasiner om natur, foto, fiske og friluftsliv. Premiert i flere fotokonkurranser med blant annet Årets Nordiske Turbilde i 2014 og andreplass i klassen Årets Nordiske Landskapsbilde i 2015 i Nordic Nature Photo Contest (NNPC). Som naturfotograf er det først og fremst landskapene som fascinerer mest, og det er hovedsakelig Nordiske landskap som fester til bildebrikka. Tiltrekkes spesielt av vinterhalvåret og det magiske lyset man kan oppleve midtvinters. 

Selger bilder til utsmykning, og holder en rekke kurs, foredrag og workshops med tema fortrinnsvis innen landskapsfoto. Strømstad er tilknyttet bildebyrået NTB Scanpix.

Tlf. 99591100 Profil på NN´s sider

Nettside: www.conlight.no

Click edit button to change this text.

Ukens bilde 2018