Ukens bilde, Henrik Strømstad

Foto: Henrik Strømstad

For de som ikke har opplevd en vinternatt med månen som lyskilde har virkelig noe å glede seg til. Sitter du inne i en lys stue å kikker ut ser det helt mørkt ut. Men går du ut og vekk fra belysningen og lar øynene venne seg til månelyset vil du oppdage noe helt annet. Snølandskapet er totalt opplyst, og du vil ikke engang tenke tanken på at du trenger lykt. Skogen fremstår urørt, trolsk og vakker. Noen vil sikker føle at det er litt skummelt, men er man flere i følge vil den storslåtte skjønnheten som vinternatta oppviser fort veie opp for det skumle.

Henrik Strømstad

Henrik Strømstad (Født 1970), er bosatt i Fetsund øst for Oslo.Henrik har fotografert fra slutten av 1980 tallet, og har levert en rekke artikler og bilder til Nordiske magasiner om natur, foto, fiske og friluftsliv. Premiert i flere fotokonkurranser med blant annet Årets Nordiske Turbilde i 2014 og andreplass i klassen Årets Nordiske Landskapsbilde i 2015 i Nordic Nature Photo Contest (NNPC).

Som naturfotograf er det først og fremst landskapene som fascinerer mest, og det er hovedsakelig Nordiske landskap som fester til bildebrikka. Tiltrekkes spesielt av vinterhalvåret og det magiske lyset man kan oppleve midtvinters. Selger bilder til utsmykning, og holder en rekke kurs, foredrag og workshops med tema fortrinnsvis innen landskapsfoto. Strømstad er tilknyttet bildebyrået NTB Scanpix.

Instagram Facebook