Uke 2, 2018

Ukens bilde, uke 2-2018

Januar med lav sol er blant årets mest spennende tider på foringsplassen. Det er også den tiden på året hvor våre små fuglevenner har mest behov for litt ekstra godsaker. Nøtteskrika er en mester i å finne frem til naturfotografens foringsplass. Her får den rikelig med nøtter, spekk og annet snadder en nøtteskrike vet å sette pris på., Belønningen for naturfotografen er mulighetene dette gir til gode bilder, spesielt nå med det magiske vinterlyset.

Denne januardagen var sola bare så vidt oppe, gjespet og sa god dag før den dukket ned under horisonten. Sjelden har jeg opplevd finere lys en da dette bildet ble tatt. Pastelfarget lys blandet seg med blå mørke skygger, og så midt i solstreifet stakk nøtteskrkika hodet frem, lykke, for en lysjeger.

Kai Jensen

Kai Jensen

Kai Jensen

Kai Jensen

Fotograf (1968) bosatt på Åneby i Nittedal. Leder i NN siden 2013. Holder en rekke kurs og workshops i digital bildebehandling og fotografering, med spesialitet på Lightroom. Har utgitt bøkene ”Mitt Nordmarka” 2005, «Nittedal» (2013), «Nitedal Tændstikfabrik» (2017) samt hatt en rekke bildeforedrag i inn og utland. Bildene er også publisert i medier, både i inn og utland. Premiert i flere konkurranser. Kåret til Norgesmester i Naturfoto i 2008. IFWP ”Picture of the year” 2006. Assosiert til Wild Wonders of Europe- prosjektet. Bildesalg gjennom Scanpix Creative. Naturfotograf med fokus på lys, form og farger.

Flere bilder kan sees på gallerikj.no

Hjemmeside
Tlf: 90693535
Mail: kai@gallerikj.no
Profil på NN´s sider

Tags: |