Uke 14, 2018

Ukens bilde, uke 14-2018

Innsjøen Femunden som ligger helt nord i Hedmark og strekker seg opp i Sør Trøndelag er Norges tredje største innsjø og Skandinavias største over 600 moh. Den er utsatt for vær og vind og det er ikke ofte den ligger blikkstille. Men noen ganger må naturen trekke pusten som her i værskille fra lavtrykk og kraftig regnvær til bedre vær. Da kan det komme et vindu på noen minutter eller kanskje en time hvor naturen fremstår helt vindstille og lydløs, da gjelder det å være på rett sted til rett tid.
Henrik Strømstad

Henrik Strømstad (Født 1970), er bosatt i Fetsund øst for Oslo.

Henrik har fotografert fra slutten av 1980 tallet, og har levert en rekke artikler og bilder til Nordiske magasiner om natur, foto, fiske og friluftsliv. Premiert i flere fotokonkurranser med blant annet Årets Nordiske Turbilde i 2014 og andreplass i klassen Årets Nordiske Landskapsbilde i 2015 i Nordic Nature Photo Contest (NNPC). Som naturfotograf er det først og fremst landskapene som fascinerer mest, og det er hovedsakelig Nordiske landskap som fester til bildebrikka. Tiltrekkes spesielt av vinterhalvåret og det magiske lyset man kan oppleve midtvinters. 

Selger bilder til utsmykning, og holder en rekke kurs, foredrag og workshops med tema fortrinnsvis innen landskapsfoto. Strømstad er tilknyttet bildebyrået NTB Scanpix.

Tlf. 99591100 Profil på NN´s sider

Nettside: www.conlight.no

Ukens bilde 2018